Enthousiast, vol energie en meedenkend 

Gefeliciteerd!
Jullie gaan trouwen

Klik!

Details

SSsT!

Fly on the wall 

Enthousiast 

Ik ben een enthousiast en denk graag met jullie mee over wat er allemaal mogelijk is op jullie bruiloft. Voor out of the box ideeën sta ik altijd open!

Tijdens jullie dag probeer ik zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Ik fotografeer alle bijzondere en belangrijke momenten zonder dat jullie dat door hebben. Achteraf zul je denken: he, dat ze dat gezien heeft!

Op jullie dag wordt alles vastgelegd: van de details van het pak en de jurk, de ringen en de boeket tot proostende en speechende vrienden en familieleden.  

YEEY!

Hi bruidspaar!

Jullie gaan trouwen! Een grote, mooie en belangrijke dag in jullie leven. Dit wil je natuurlijk op de mooiste en fijnste manier hebben vastgelegd. 

Het is nogal wat, de hele dag iemand met een camera om je heen, maar ik beloof je een ding: je hoeft niet te poseren. Ik. leg jullie dag vast zoals hij is: vol liefde, spontane en mooie momenten.

Tijdens de trouwshoot zal ik jullie op jullie gemak stellen en eventueel kleine opdrachtjes geven waardoor het ongedwongen en fijne beelden zullen worden. 

Wanneer jullie weken, maanden of jaren later terug kijken naar de foto's dan is mijn doel dat je direct weer terug genomen wordt naar jullie dag. Een prachtige herinnering aan een dag vol liefde, proostende familie leden, plezier makende vrienden en dansende gasten.

x Lisette

Als ik op jouw bruiloft mag zijn...

Ben ik een fly on the wall en vang ik de meest spontane en fijne momenten van jullie dag. En zorg ik er voor dat ik onopgemerkt alle vreugde die gevierd wordt vast leg.

Zorg ik er voor dat ik meedenk

Mag je mij altijd bellen, appen of mailen als je vragen hebt en is geen vraag te gek

Ontvangen jullie binnen 8 weken jullie mooiste foto's van jullie bijzondere dag. 

Dan weet je zeker dat je, wanneer je je fotoalbum weer open slaat, direct terug bent in het moment en gevoel van jullie dag.

Plan een kennismaking

Jullie verhaal is inclusief:

Twee gesprekken: kennismakingsgesprek en een "puntjes ip de i" gesprek
vanaf 6 aaneengesloten uren trouwfotografie 
Minimaal 250 zorgvuldig nabewerkte beelden 
Een preview binnen 48 uur 
Al jullie foto's in een online galerij en op een USB
Een trouwalbum van 20x20

Elke bruiloft is anders en elk bruidspaar heeft andere wensen dus elk pakket is volledig te personaliseren. Dit is de basis.
Dus wil je meer uren? Dat kan!
Wil je en groter album? Dat kan!
Bedenk het, en we kunnen het er over hebben.Check mijn beschikbaarheid op jullie datum!

€1397

v.a.