x, Lisette

Ten eerste, enorm bedankt dat ik jullie mocht vastleggen en voor jullie vertrouwen!
Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden.

Bekijk alle foto's rustig en op jullie gemak. 
De foto’s verschijnen in een preview. Dat wil zeggen dat de foto’s die jullie zien een logo op de foto hebben. Jullie mogen in ieder geval 10 foto's uitkiezen. Hebben jullie meer foto’s die jullie willen, dan kan dat natuurlijk! 
Jullie kunnen nu je selectie maken. Klik op de hartjes van de foto's die jullie willen hebben (dit kunnen jullie in jullie favorieten nog aanpassen, niets is direct definitief). Als jullie eruit zijn welke jullie willen dan kun je mij een seintje (mail of app) geven en kan ik jullie favo foto's zien. Wanneer jullie ze allemaal willen hebben dan hoeven jullie natuurlijk geen hartjes aan te klikken ;). 

Ik ga jullie keuzes/ de galerij nogmaals een keer af en geef alles een finishing touch. Daarna ontvangen jullie nog een keer de link van deze galerij waardoor je ze kunt downloaden.

Elke foto extra is een meerprijs van €12,00 of alle foto's voor €147,-.
Hier krijgen jullie een betaalverzoek van. Zodra die voldaan is en de foto's definitief klaar dan kunnen jullie ze hier downloaden. 

Mochten jullie een album of afdrukken willen bestellen, mail mij dan even en dan maak ik een mooi opzetje voor jullie. 

Wanneer jullie de foto's delen op socialmedia zou ik het heel fijn vinden als jullie mij daarin willen taggen. Daarnaast zijn ze met zorg nabewerkt dat een filter o.i.d. niet nodig is :).
Probeer altijd de hele foto te delen door de foto even “uit te zoomen” op Instagram.

Tot slot ben ik heel benieuwd naar jullie ervaring van de shoot! Hoe vonden jullie de communicatie vooraf maar ook tijdens de shoot, de sfeer van de shoot, aanwijzingen en welk gevoel houden jullie eraan over? En natuurlijk het resultaat! Super leuk als jullie mij een review zouden willen mailen en deze achter zouden willen laten via: 

Mocht ik nog iets voor jullie aan kunnen passen, laat mij dat gerust weten, dan probeer ik aan jullie wensen tegemoet te komen. 

Heel benieuwd naar jullie eerste reactie!

Veel liefs, 

Yeey,
je foto's zijn klaar!

Ga naar mijn galerij!

google review

Wat zijn we blij met de foto's! Lisette maakt niet alleen prachtige foto's maar ze heeft ook engelen geduld. Wij hadden 2 hyper kinderen (na een uurtje in de auto te hebben geslapen) bij ons die van hot naar her gingen.
Maar ondanks dat zijn de foto's helemaal geworden zoals wij als gezin zijn. Iedere keer als we de foto's weer zien krijg ik kippenvel. Foto's die we nog heel veel gaan bekijken maar ook later mee kunnen geven aan onze kids.

"Wat een engelengeduld heeft Lisette!"

Kirsten

Wat een topper is Lisette. Lisette heeft mijn zwangerschap zo mooi vastgelegd, ik ben haar voor eeuwig dankbaar. Deze foto's zijn zo waardevol, naast foto's van mij heeft ze ook mijn mooie gezin vastgelegd. Ons zoontje van 4 is nooit zo van de foto's maar Lisette heeft het voor elkaar gekregen, door wat kleine opdrachtjes was hij helemaal op zijn gemak en vond het zelfs leuk om op de foto te gaan. De shoot was echt heel ontspannen en fijn. Wij komen zeker nog een keer terug bij Lisette om ons mooie gezin van 5 vast te laten leggen. Dankjewel lieve Lisette voor de prachtige foto's, ze hebben een mooi plekje in huis gekregen!

"De foto's hebben een prachtige plek in huis"

Kim

Wij hebben Lisette in 2020 gevraagd voor een gezinsshoot. Het resultaat daarvan was zo mooi dat we haar in 2021 natuurlijk ook weer hebben gevraagd voor de newborn shoot met onze pasgeboren dochter. De newborn shoot vond thuis plaats en verliep super ontspannen. Lisette neemt alle tijd om iedereen op z'n gemak te laten zijn en maakte tussendoor grapjes met onze kleuter zodat zij ook helemaal zichzelf was. De foto's zijn schitterend geworden, het was niet te doen om een keuze te maken. Kortom, inmiddels is Lisette wel een beetje onze huisfotograaf. Bij een volgende gelegenheid boeken we haar weer!

"Lisette is ondertussen eigenlijk onze huisfotograaf geworden"

Nathalie

Wendela

Wat een super ervaring hebben wij gehad met de mini shoot van Lisette! Prachtige locatie, mooie styling en wellicht nog wel het allerbelangrijkste, een super fijne en spontane fotografe die ons helemaal op ons gemak liet voelen! Ook ons zoontje van 1,5 jaar vertrouwde Lisette meteen en kon helemaal zichzelf zijn, super fijn om dat als ouders ook te merken.

Wat een eindresultaat, we hebben echt prachtige sfeervolle foto’s die ons precies hebben vastgelegd hoe wij als gezin ook zijn!
Enige ‘nadeel’, er waren zo veel mooie foto’s dat we niet konden kiezen en we uiteindelijk alle foto’s hebben besteld haha!
Na deze ervaring hebben wij dan ook gelijk besloten om zowel de zwangerschapsshoot als de newbornshoot bij Lisette te plannen! We kunnen niet wachten

"Wauw, wat een prachtig resultaat"

Tijdens een mooie avond in de duinen en op het strand heeft Lisette geweldige foto's van ons gezin gemaakt. Een klein wonder, want onze dochters van 4 en 6 jaar waren volledig door het dolle heen, stonden geen seconde stil en als ze dat wel deden trokken ze gekke bekken. Ik heb Lisette dus een paar keer bezorgd gevraagd of het wel lukte om ons normaal op de foto te krijgen. Zij bleef megarelaxt en verleidde onze meisjes met leuke vragen, grapjes en opdrachten. En de foto's die zijn prachtig idyllisch geworden met mooie kleuren - een keuze maken uit de galerij was bijna niet te doen. Wij zijn erg blij met dit aandenken aan een bijzondere tijd. Het contact met Lisette was buiten de shoot ook erg fijn. Zeer aan te raden dus!

"Hoe lisette omgaat met de kinderen was bij ons the key, wat doet ze dat goed!" 

Tessa

Wow! Wat een prachtige en betoverende foto's heeft Lisette van ons gezin gemaakt. Ik kan er uren naar blijven kijken. De compositie, het licht, alles klopt.
Lisette creëerde een hele relaxte en natuurlijke sfeer, ook voelde ze ons goed aan. Onze dametjes voelden zich ook helemaal op hun gemak bij Lisette.
Deze foto's zijn zo waardevol en bijzonder. Ik zou het iedereen aanraden. Wij komen zeker terug voor een shoot!

"Betoverend mooi!"

Suus

Lisette heeft hele mooie foto's van ons gezinnetje gemaakt. We hebben een pregnancy shoot bij haar geboekt en ze heeft mijn buik zo mooi vastgelegd. De locatie was ook heel erg mooi. Ze is erg professioneel en heeft onze waardevolste momenten vast kunnen leggen. Dank je wel daarvoor! We hebben een hele leuke avond gehad! Het was wel koud, haha, maar zo de moeite waard!

"Het is het zo waard!"

Eleonora

Wij hebben een newbornshoot gedaan, super! Heel fijn om van te voren een informatie.pakketje opgestuurd te krijgen met alle belangrijke dingen die je moet weten vooraf. Er is zelfs een clientencloset waar ik twee prachtige jurken uit kon kiezen. Geeft net even dat extraatje op een foto. Lisette zelf is heel rustig en komt professioneel over. Waar mijn vriend niet houdt van op de foto gaan, wilde hij er nu nog meer maken met onze dochter. Doordat Lisette zelf kinderen heeft weet ze precies hoe ze onze dochter gerust moet stellen en geeft ze hier ook alle tijd voor. Hierdoor zijn de foto's prachtig geworden en raad ik haar zeker bij iedereen aan!

"Lisette weet zo goed hoe ze kindjes op hun gemak moet stellen." 

Laura

Wij hebben een zwangerschapshoot/gezin shoot gedaan bij Lisette. De communicatie is super fijn gegaan. Ons zoontje had er niet zoveel zin in (omdat het een goldenhour shoot was dus wat later voor hem maar dan krijg je de mooiste foto's!) en met het geduld van Lisette is het toch nog goed gekomen! Zeker een aanrader de foto's zijn ook prachtig geworden, had ook niet voor niets een shoot geboekt bij haar!

"Golden hour shoot is iets waarvoor je bij Lisette moet zijn!"

Jeanine

Op een mooie avond in de duinen bij zonsondergang een zwangerschapsshoot gehad met Lisette. Haar foto's zijn prachtig geworden! Hele kundige fotograaf, die ook heel gezellig is en je op je gemak laat voelen. De foto's zijn hierdoor zo 'echt' geworden. En ze heeft uiteraard een prachtige stijl qua kleur en sfeer, de rede waarom ik in eerste instantie voor haar koos. Heel gelukkig en trots op de beelden. Lisette zou ik iedereen aanraden!

"Ik voelde mij ontzettend op mijn gemak, dankzij Lisette"

Jeanine

Op een mooie zomeravond een zwangerschapsshoot met Lisette gehad.
Ze heeft echt hele mooie foto’s gemaakt, uit verschillende perspectieven en in haar romantische, fijne stijl waarin zij fotografeert. Je kan zelf kleding mee nemen, maar je kan ook kiezen uit haar cliënt closet, zulke fijne jurken! We waren goed op ons gemak met een praatje tussendoor en dat was heel relaxed, waardoor je ook wat spontanere foto’s krijgt. Als het nodig is, geeft ze wat aanwijzingen om je net even wat beter op de foto te krijgen. Een geslaagde avond en heel mooi resultaat!

"De client closet is echt een gouden zet!" 

Mariska

Tijdens mijn zoektocht naar een fotograaf voor een zwangerschapsshoot kwam ik via Instagram op June fotografie uit. Haar foto's en haar client closet spraken mij gelijk aan en daarom heb ik haar en berichtje gestuurd. Ze reageerde altijd lekker vlot en stelde een aantal mooie locaties voor. Een aantal weken geleden hebben we de shoot gehad. Ik vond het poseren in het begin een beetje onwennig, maar door Lisette's goede aanwijzingen en leuk kletsen tussendoor ging het steeds soepeler. Lisette had een aantal jurken uit haar cliënt closet meegenomen dus tussendoor kon ik nog wisselen van outfit. De fotoshoot vloog voorbij en ik vond het uiteindelijk heel leuk om te doen. Al vrij snel had Lisette 93 foto's klaarstaan waar ik een keuze uit kon maken. Stuk voor stuk prachtige foto's met de mooie golden hour gloed waar ik naar op zoek was. Kortom een aanrader als je op zoek bent naar een leuke fotograaf die prachtige (zwangerschaps) foto's maakt.

"Doordat Lisette je op je gemak stelt was ik zo mijn ongemak vergeten"

Tessy

Wij hebben een newbornshoot bij Lisette gehad. Zij had vooraf goed besproken wat de bedoeling was. Wij hadden bijvoorbeeld onze outfits op elkaar afgestemd. Hierdoor zijn de foto’s nog mooier omdat er een bepaalde sfeer wordt neergezet. Lisette nam echt de tijd voor ons en dat is nodig met een kleintje erbij! Tijdens het fotograferen gaf zij goede aanwijzingen en liet zij ons op ons gemak voelen. Dit was prettig omdat je niet vaak voor een camera staat. En dan het eindresultaat: wauw! Wat een ongelooflijk prachtige en waardevolle foto’s hebben wij gekregen. Je merkt dat het professioneel is door de wazige achtergronden en onze lieve kleine man in het middelpunt. Wij staan erbij maar je ziet dat het om hem gaat en dat is de bedoeling. De manier waarop wij samen zijn geportretteerd is liefdevol en puur. Wij hebben er superveel complimenten over gekregen. De sfeer was precies zoals wij het voor ogen hadden, warm en liefdevol. Alles is in dezelfde stijl bewerkt waardoor wij straks bijvoorbeeld een mooie collage kunnen maken. Dit is een herinnering voor altijd. Bedankt lieve Lisette!

"Heel professioneel en kundig"

Laurens

woorden

Lieve