x, Lisette

Mooie momenten mogen we nooit vergeten. Mooie momenten zijn ook fases in ons leven: zwanger, het krijgen van een baby, trouwen, een opgroeiend gezin.. 
Mijn fotografie stijl is spontaan, sfeervol en warm. 

In principe kom ik in heel Nederland naar je toe. Maar vooral shoot ik in de omgeving van Bloemendaal aan zee, Haarlem, Amsterdam, Utrecht.

Die momenten leg ik graag voor jou vast. Mijn stijl qua fotografie is warm, sfeervol en spontaan. in een fotosessie probeer ik een verhaal te vertellen. Hierdoor zijn de foto's niet alleen maar leuke plaatjes, maar echt een mooie herinnering aan een fantastisch moment.

Spontane en liefdevolle lifestyle fotografie 

Aanbod

Wat anderen zeggen

Waarvoor je bij mij terecht kan

Na de shoot ga ik aan de slag met jullie foto's. Ik maak een selectie van 40-60 foto's en deze bewerk ik. Jullie ontvangen binnen 3 weken een online galerij waar jullie je favoriete foto's kunnen kiezen, misschien zijn dit er 10 maar misschien wel allemaal. Hier ga ik nog een keer doorheen en daarna ontvangen jullie de definitieve galerij:
https://junefotografie.pixieset.com

Editing & oplevering

04

Yes, eindelijk is het zover! Een paar dagen voor de shoot houden we nog contact over het weer maar je mag mij ook altijd mailen of appen wanneer je kleding steess hebt. Dan kijken we samen naar de juiste setjes. 
Tijdens de shoot is het aller belangrijkste: plezier hebben!

It's shooting day!

03

Ongeveer 4-5 weken voor de shoot ontvang je een brochure van mij alle informatie over de shoot: hoe gaat het te werk, wat kan je verwachten, client closet maar ook tips om de shoot zo fijn en soepel mogelijk te laten verlopen.  In deze mail bevindt zich ook de factuur die vooraf voldaan mag worden. 

Informatie & voorbereiding

02

Je bent geïnteresseerd, yeey super leuk! Door contact op te nemen kunnen we in overleg een datum en locatie vastleggen voor de shoot!

Boeking of aanvraag

01

Mijn werkwijze

Je de optie wilt hebben voor een uitgebreide en unieke client closet.

Je een onvergetelijke ervaring wilt die je voor altijd kan koesteren.

Je veel waarde hecht aan ongedwongenheid & spontaniteit.

De stijl van mijn werk jou aanspreekt.

Je op zoek bent naar spontane, liefdevolle en warme foto's

Je bent bij mij aan het juiste adres als ...

Info & prijzen

Je bent zwanger en je wil dit moment voor altijd vast leggen. Heel goed! Want zo vaak ben je niet zwanger in je leven. Juist dit moment voordat je kleintje er is, is zo waardevol om vast te leggen. Ook voor je kleintje later.

De beste tijd om een shoot te plannen is tussen de 30 en 35 weken zwangerschap. Dit is natuurlijk enorm afhankelijk hoe jij je fysiek voelt.

Vooraf aan de shoot hebben we contact over de locatie, datum en tijd. Je mag mij altijd contacten over outfit opties. Ook mag je geheel vrijblijvend kleding lenen uit de client closet. Tijdens de shoot zorgen we voor een fijne, ontspannen en spontane sfeer. 
Na de shoot ontvang je binnen 3 weken een online galerij met zo'n 40-60 foto's. Hieruit mag jij je favo foto's uitkiezen. 

BOEK NU

Zwangerschap

BOEK NU

Info & prijzen

Je bent mama en papa geworden van een minimensje en je wil dit moment voor altijd vast leggen. Heel goed! Want clichés zijn er omdat ze waar zijn: ze blijven maar zo kort klein.

De beste tijd om een shoot te plannen is tussen de 5 en 20 dagen na de geboorte. Dit is natuurlijk enorm afhankelijk hoe jij en je kleintje je voelen.
Tijdens je zwangerschap plannen we de newbornshoot 2 weken na de uitgerekende datum, wanneer je kleintje er is plannen we de definitieve datum. 
Advies daarin is, boek dit wanner je ongeveer 20 weken zwanger bent.
Vooraf aan de shoot hebben we contact over de locatie (vaak lekker thuis), datum en tijd. Je mag mij altijd contacten over outfit opties. Ook mag je geheel vrijblijvend kleding lenen uit de client closet. Tijdens de shoot zorgen we voor een fijne, ontspannen en spontane sfeer. Verder is er alle tijd tijdens de shoot om te voeden, verschonen, troosten en veel te knuffelen, geen haast!
Na de shoot ontvang je binnen 3 weken een online galerij met zo'n 40-60 foto's. Hieruit mag jij je favo foto's uitkiezen. 

Newborn

Info & prijzen

Hoeveel foto's heb jij op je telefoon staan van je kinderen? En samen met je man of  vrouw? En waar jij op staat?
Juist, heel veel foto's met je gezin maar weinig waar jij ook op staat. Hoe mooi is het om een paar keer in je leven mooie, fijne, spontane foto's te hebben van jullie als gezin?!

Zorgen over dat je kind of kinderen niet meewerken? Laat het los! Maak vooral plezier, ren, kietel, doe gek, knuffel.... Laat ze lekker hun gang gaan en wij zoeken de mooiste momentjes uit. 

Vooraf aan de shoot hebben we contact over de locatie, datum en tijd. Je mag mij altijd contacten over outfit opties. Ook mag je geheel vrijblijvend kleding lenen uit de client closet. Tijdens de shoot zorgen we voor een fijne, ontspannen en spontane sfeer. 
Na de shoot ontvang je binnen 3 weken een online galerij met zo'n 40-60 foto's. Hieruit mag jij je favo foto's uitkiezen. 

BOEK NU

Gezin

Info & prijzen

Een mooi portret, een kunstwerk voor aan de muur. En dat van je eigen kind(eren). Hoe waardevol is dat!? De tijd vastgepakt en bevroren.  

Deze shoot vindt plaats bij mij thuis in Haarlem met een ongedwongen en relaxte sfeer. We nemen de tijd om je kinderen te laten wennen en ze mogen helemaal zichzelf zijn.
Na de shoot ontvang je binnen 3 weken een online galerij. Hieruit mag jij je favo foto's uitkiezen. 

BOEK NU

BOEK NU

GA TERUG

~ 1/2 à 1 uur fotografie 
~ Bij mij thuis in Haarlem
~ 3 beelden op hoge kwaliteit 
~ Kies zelf je beelden uit een online galerij!
~ Styling advies 
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden, €24 pst
~ Extra kindje €97
~ Mogelijk vanaf 9 maanden 

€186

Portret

Info & prijzen

Vier keer per jaar worden er op verschillende en vaste locaties in Nederland minishoots georganiseerd. Deze shoots zijn prachtig gestylde en aangekleedde shoots die uniek zijn!
De minishoots worden vooraf via Instagram aangekondigd.
Sprig minishoot NU te boeken!


Minishoots 2023:

Spring minishoot: 27 & 28 mei
Herfstminishoot: 7 en 8 oktober, Velp 
Chrismasshoot: eind november, Studio Novae Haarlem 

Minishoots zijn perfect voor jou wanneer:

Je houdt van een prachtig gestylde locatie

Je het fijn vindt wanneer een shoot tussen de 20 en
45 minute duurt (hangt af van de shoot)

Je graag de optie hebt voor styling + haar & make-up 

Je een shoot wilt op een unieke locatie!
Minishoots

Anouk

"Toen wij de galerij ontvingen werd ik spontaan emotioneel. Zo veel foto's waarop wij echt wij zijn. En zo veel momenten waarvan we niet eens wisten dat ze gemaakt waren!

Eline 

"Lisette is zo ontspannen en relaxed met kinderen dat die zich direct op hun gemak voelden bij haar, en wij dus ook... Nu al zo'n mooie herinnering voor later!"

Janneke

"De communicatie vooraf was zo ontzettend fijn en duidelijk dat wij heel ontspannen naar de shoot gingen. En die client closet, ideaal!"

Laura

"Wat zijn de foto's prachtig geworden, zo relaxed en ontspannen! Nooit gedacht dat wij zo op een foto kunnen staan. Dit maakt mij nog trotser dan ik al was!" 

Let's do this!

Enthousiast geworden over een shoot?

Let's make magic.

Wij hebben Lisette in 2020 gevraagd voor een gezinsshoot. Het resultaat daarvan was zo mooi dat we haar in 2021 natuurlijk ook weer hebben gevraagd voor de newborn shoot met onze pasgeboren dochter. De newborn shoot vond thuis plaats en verliep super ontspannen. Lisette neemt alle tijd om iedereen op z'n gemak te laten zijn en maakte tussendoor grapjes met onze kleuter zodat zij ook helemaal zichzelf was. De foto's zijn schitterend geworden, het was niet te doen om een keuze te maken. Kortom, inmiddels is Lisette wel een beetje onze huisfotograaf. Bij een volgende gelegenheid boeken we haar weer!

"Lisette is ondertussen eigenlijk onze huisfotograaf geworden"

Nathalie

Wendela

Wat een super ervaring hebben wij gehad met de mini shoot van Lisette! Prachtige locatie, mooie styling en wellicht nog wel het allerbelangrijkste, een super fijne en spontane fotografe die ons helemaal op ons gemak liet voelen! Ook ons zoontje van 1,5 jaar vertrouwde Lisette meteen en kon helemaal zichzelf zijn, super fijn om dat als ouders ook te merken.

Wat een eindresultaat, we hebben echt prachtige sfeervolle foto’s die ons precies hebben vastgelegd hoe wij als gezin ook zijn!
Enige ‘nadeel’, er waren zo veel mooie foto’s dat we niet konden kiezen en we uiteindelijk alle foto’s hebben besteld haha!
Na deze ervaring hebben wij dan ook gelijk besloten om zowel de zwangerschapsshoot als de newbornshoot bij Lisette te plannen! We kunnen niet wachten

"Wauw, wat een prachtig resultaat"

Wat een topper is Lisette. Lisette heeft mijn zwangerschap zo mooi vastgelegd, ik ben haar voor eeuwig dankbaar. Deze foto's zijn zo waardevol, naast foto's van mij heeft ze ook mijn mooie gezin vastgelegd. Ons zoontje van 4 is nooit zo van de foto's maar Lisette heeft het voor elkaar gekregen, door wat kleine opdrachtjes was hij helemaal op zijn gemak en vond het zelfs leuk om op de foto te gaan. De shoot was echt heel ontspannen en fijn. Wij komen zeker nog een keer terug bij Lisette om ons mooie gezin van 5 vast te laten leggen. Dankjewel lieve Lisette voor de prachtige foto's, ze hebben een mooi plekje in huis gekregen!

"De foto's hebben een prachtige plek in huis"

Kim

Tijdens een mooie avond in de duinen en op het strand heeft Lisette geweldige foto's van ons gezin gemaakt. Een klein wonder, want onze dochters van 4 en 6 jaar waren volledig door het dolle heen, stonden geen seconde stil en als ze dat wel deden trokken ze gekke bekken. Ik heb Lisette dus een paar keer bezorgd gevraagd of het wel lukte om ons normaal op de foto te krijgen. Zij bleef megarelaxt en verleidde onze meisjes met leuke vragen, grapjes en opdrachten. En de foto's die zijn prachtig idyllisch geworden met mooie kleuren - een keuze maken uit de galerij was bijna niet te doen. Wij zijn erg blij met dit aandenken aan een bijzondere tijd. Het contact met Lisette was buiten de shoot ook erg fijn. Zeer aan te raden dus!

"Hoe lisette omgaat met de kinderen was bij ons the key, wat doet ze dat goed!" 

Tessa

Wow! Wat een prachtige en betoverende foto's heeft Lisette van ons gezin gemaakt. Ik kan er uren naar blijven kijken. De compositie, het licht, alles klopt.
Lisette creëerde een hele relaxte en natuurlijke sfeer, ook voelde ze ons goed aan. Onze dametjes voelden zich ook helemaal op hun gemak bij Lisette.
Deze foto's zijn zo waardevol en bijzonder. Ik zou het iedereen aanraden. Wij komen zeker terug voor een shoot!

"Betoverend mooi!"

Suus

Lisette heeft hele mooie foto's van ons gezinnetje gemaakt. We hebben een pregnancy shoot bij haar geboekt en ze heeft mijn buik zo mooi vastgelegd. De locatie was ook heel erg mooi. Ze is erg professioneel en heeft onze waardevolste momenten vast kunnen leggen. Dank je wel daarvoor! We hebben een hele leuke avond gehad! Het was wel koud, haha, maar zo de moeite waard!

"Het is het zo waard!"

Eleonora

Wij hebben een newbornshoot gedaan, super! Heel fijn om van te voren een informatie.pakketje opgestuurd te krijgen met alle belangrijke dingen die je moet weten vooraf. Er is zelfs een clientencloset waar ik twee prachtige jurken uit kon kiezen. Geeft net even dat extraatje op een foto. Lisette zelf is heel rustig en komt professioneel over. Waar mijn vriend niet houdt van op de foto gaan, wilde hij er nu nog meer maken met onze dochter. Doordat Lisette zelf kinderen heeft weet ze precies hoe ze onze dochter gerust moet stellen en geeft ze hier ook alle tijd voor. Hierdoor zijn de foto's prachtig geworden en raad ik haar zeker bij iedereen aan!

"Lisette weet zo goed hoe ze kindjes op hun gemak moet stellen." 

Laura

Wij hebben een zwangerschapshoot/gezin shoot gedaan bij Lisette. De communicatie is super fijn gegaan. Ons zoontje had er niet zoveel zin in (omdat het een goldenhour shoot was dus wat later voor hem maar dan krijg je de mooiste foto's!) en met het geduld van Lisette is het toch nog goed gekomen! Zeker een aanrader de foto's zijn ook prachtig geworden, had ook niet voor niets een shoot geboekt bij haar!

"Golden hour shoot is iets waarvoor je bij Lisette moet zijn!"

Jeanine

Op een mooie avond in de duinen bij zonsondergang een zwangerschapsshoot gehad met Lisette. Haar foto's zijn prachtig geworden! Hele kundige fotograaf, die ook heel gezellig is en je op je gemak laat voelen. De foto's zijn hierdoor zo 'echt' geworden. En ze heeft uiteraard een prachtige stijl qua kleur en sfeer, de rede waarom ik in eerste instantie voor haar koos. Heel gelukkig en trots op de beelden. Lisette zou ik iedereen aanraden!

"Ik voelde mij ontzettend op mijn gemak, dankzij Lisette"

Jeanine

Op een mooie zomeravond een zwangerschapsshoot met Lisette gehad.
Ze heeft echt hele mooie foto’s gemaakt, uit verschillende perspectieven en in haar romantische, fijne stijl waarin zij fotografeert. Je kan zelf kleding mee nemen, maar je kan ook kiezen uit haar cliënt closet, zulke fijne jurken! We waren goed op ons gemak met een praatje tussendoor en dat was heel relaxed, waardoor je ook wat spontanere foto’s krijgt. Als het nodig is, geeft ze wat aanwijzingen om je net even wat beter op de foto te krijgen. Een geslaagde avond en heel mooi resultaat!

"De client closet is echt een gouden zet!" 

Mariska

Tijdens mijn zoektocht naar een fotograaf voor een zwangerschapsshoot kwam ik via Instagram op June fotografie uit. Haar foto's en haar client closet spraken mij gelijk aan en daarom heb ik haar en berichtje gestuurd. Ze reageerde altijd lekker vlot en stelde een aantal mooie locaties voor. Een aantal weken geleden hebben we de shoot gehad. Ik vond het poseren in het begin een beetje onwennig, maar door Lisette's goede aanwijzingen en leuk kletsen tussendoor ging het steeds soepeler. Lisette had een aantal jurken uit haar cliënt closet meegenomen dus tussendoor kon ik nog wisselen van outfit. De fotoshoot vloog voorbij en ik vond het uiteindelijk heel leuk om te doen. Al vrij snel had Lisette 93 foto's klaarstaan waar ik een keuze uit kon maken. Stuk voor stuk prachtige foto's met de mooie golden hour gloed waar ik naar op zoek was. Kortom een aanrader als je op zoek bent naar een leuke fotograaf die prachtige (zwangerschaps) foto's maakt.

"Doordat Lisette je op je gemak stelt was ik zo mijn ongemak vergeten"

Tessy

Wat zijn we blij met de foto's! Lisette maakt niet alleen prachtige foto's maar ze heeft ook engelen geduld. Wij hadden 2 hyper kinderen (na een uurtje in de auto te hebben geslapen) bij ons die van hot naar her gingen.
Maar ondanks dat zijn de foto's helemaal geworden zoals wij als gezin zijn. Iedere keer als we de foto's weer zien krijg ik kippenvel. Foto's die we nog heel veel gaan bekijken maar ook later mee kunnen geven aan onze kids.

"Wat een engelengeduld heeft Lisette!"

Kirsten

Wij hebben een newbornshoot bij Lisette gehad. Zij had vooraf goed besproken wat de bedoeling was. Wij hadden bijvoorbeeld onze outfits op elkaar afgestemd. Hierdoor zijn de foto’s nog mooier omdat er een bepaalde sfeer wordt neergezet. Lisette nam echt de tijd voor ons en dat is nodig met een kleintje erbij! Tijdens het fotograferen gaf zij goede aanwijzingen en liet zij ons op ons gemak voelen. Dit was prettig omdat je niet vaak voor een camera staat. En dan het eindresultaat: wauw! Wat een ongelooflijk prachtige en waardevolle foto’s hebben wij gekregen. Je merkt dat het professioneel is door de wazige achtergronden en onze lieve kleine man in het middelpunt. Wij staan erbij maar je ziet dat het om hem gaat en dat is de bedoeling. De manier waarop wij samen zijn geportretteerd is liefdevol en puur. Wij hebben er superveel complimenten over gekregen. De sfeer was precies zoals wij het voor ogen hadden, warm en liefdevol. Alles is in dezelfde stijl bewerkt waardoor wij straks bijvoorbeeld een mooie collage kunnen maken. Dit is een herinnering voor altijd. Bedankt lieve Lisette!

"Heel professioneel en kundig"

Laurens

woorden

Lieve